El diumenge arriba el Festival de l’Horta Túria 

El diumenge 14 d’abril, cervesa Túria organitza la tercera edició del ‘Festival de l’Horta Túria’, un esdeveniment gastronòmic i cultural en la Masia de Sant Antoni de Benifaió.

L’esdeveniment comptarà amb la venda de productes de proximitat, un espai gastronòmic en el qual es podran degustar diverses propostes elaborades amb productes de l’horta, a més d’actuacions musicals en directe i tallers d’artesania.

Artistes com The Parrots, Afecte, Lewis OfMan, Els Jóvens i Novetats Carminha

També, tindran lloc altres activitats com a tallers d’artesania, un espai expositiu liderat per la galeria d’il·lustració ‘Llavor Lumier’. El festival busca impulsar i donar suport l’hortaa través d’activitats culturals des de diferents perspectives: agrícola, gastronòmica i cultural.

El horari és d’11 a 21:30h i l’entrada del festival del Horta Túria és de 15€ i inclou una Cervesa Túria. L’empresa Cervesa Túria donarà el 20% de la venda d’entrades a la Fundació Assut per a impulsar el seu projecte de recuperació de la memòria de l’horta, ‘Esperant l’aigua’.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]