El Museu Històric Municipal de València tindrà la seua reforma 

La Junta de Govern Local ha aprovat l’obertura del procediment de les obres de reforma del Museu Històric Municipal, les obres duraran vuit mesos i costaran 838.000 euros.

El projecte és obra de Daniel Nebot, Premi Nacional de Disseny en 1995 i membre del col·lectiu La Nau

L’objectiu és adequar les instal·lacions que custodien els símbols més preuats com la Reial Senyera, La Sala Foral, en l’antiga església de Santa Rosa i decorada amb pintures de José Vergara, alberga entre altres relíquies l’ensenya referida, el  penó de la Conquesta, el Trofeu de la Conquesta, l’espasa del rei Jaume I. 

A més del quadre de la Immaculada i els Jurats d’Espinosa, el reliquiari de Sant Jordi, l’Arcàngel San Miguel o les Claus de la Ciutat, entre altres peces. La intenció del Consistori és posar en valor totes aquestes peces modificant de forma substancial les instal·lacions, que han d’assemblar-se més a un museu.

Per això, es reformaran totes les sales encara que la vitrina que guarda la Reial Senyera més antiga, es mantindrà en el seu lloc original. Es modificaran per a modernitzar la sala i adequar-la als estàndards actuals en qüestions de museus històrics.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]