El nou camió autònom i futurista de Volvo 

La signatura sueca és una dels líders indiscutibles en el desenvolupament de solucions autònomes de transport de mercaderies. Ara la companyia ha presentat el seu nou camió autònom, amb aspecte més de petit esportiu que d’un veritable camió.

Vera és el camió elèctric i autònom que prescindeix de la totalitat de la cabina

A més, el nou vehicle permet reduir la grandària d’aquesta nova cabina, i reduir la seva altura pràcticament a la de les rodes. I li afegim un aspecte esportiu, dóna la sensació de que del remolc estigui tirant tot un vehicle esportiu.

És un camió que crida l’atenció sobretot pel seu aspecte, al qual ens haurem d’acostumar en el futur. Sobretot perquè la no  necessitat de camioners reduirà al mínim l’habitacle i dimensions d’aquest tipus de vehicles. El nou vehicle de Volvo transportarà tot tipus de mercaderies, gràcies a la seva capacitat de remolc, que està basada en una sèrie de potents motors elèctrics, que han demostrat ser tan potents com un amb motor de combustió. 

Serà en les pròximes setmanes quan el camió comenci els treballs en el port de Göteborg, i quan es pugui comprovar per fi si el treball autònom és 100% segur, o si haurà de comptar amb l’ajuda humana en algun moment.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]