El perquè deus intoduir la xia en el teu desdejuni 

La xia és una de les últimes a arribar a la nova gastronomia dels superaliments. Però aquestes llavors, van formar part de la dieta bàsica durant milers d’anys en les antigues civilitzacions maia i asteca.

La Clínica Maig ha inclòs la xia com a ingredient saludable en la dieta per la seva aportació en vitamines, minerals i àcids grassos que ajuden l’organisme a combatre els greixos. El seu contingut en fibra afavoreix el procés digestiu i modera l’apetit pel seu efecte saciant.

Són riques en Omega 3 i antioxidants, i estan exemptes de glútens

La seva preparació pot variar, encara que la seva presentació més habitual és en sopes, amanides i begudes calentes. Amb el te forma un excel·lent maridatge.

Un grapat d’aquestes llavors contenen cinc vegades més calci que un got de llet, el triple d’antioxidants que els nabius, tres vegades més ferro que els espinacs, el doble de proteïna que qualsevol verdura i més potassi que un plàtan.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]