Inicio / Noticies Societat / Alimentació / Els aliments que més retarden el teu metabolisme

Els aliments que més retarden el teu metabolisme

El metabolisme és el conjunt de processos químics cel·lulars mitjançant els quals el nostre organisme obté energia per a realitzar totes les seves funcions i mantenir-se en estat òptim en el dia a dia.

Si el metabolisme és ràpid, l’individu cremarà més encara que es trobi en repòs

La genètica actua sobre el nostre metabolisme, però existeixen trucs per a accelerar-lo. El te verd, és un antioxidant natural ideal per a ajudar el cos a eliminar toxines i conté unes substàncies saludables anomenades catequines que activen el metabolisme perquè comenci a cremar greixos.

Dormir més hores també ajuda, però els aliments perjudicials que alenteixen el nostre metabolisme i hauríem de deixar de menjar són en primer lloc, el sucre augmenta els nivells de cortisol i de l’hormona de la insulina, i això pot conduir a una alteració metabòlica si no es controla a llarg termini.

Els aliments rics en fibra es digereixen lentament

A més, els productes de grans envasats, contenen gran quantitat de sucre agregada, sal i conservants sintètics, per la qual cosa queda’t amb grans sencers, sense processar quan tinguis un antull de carbohidrats.

La soia processada és molt tòxica per a les tiroides, alguns estudis sí que indiquen que el consum excessiu de soia pot afectar negativament la tiroides, la glàndula en el coll responsable de regular les operacions metabòliques del cos.

A més de vigilar l’alimentació, hem de tirar un ull a l’exercici. Si et mous, el teu metabolisme s’activa, els estudis apunten que és més beneficiós practicar esport al matí que a la nit, perquè cremarem més.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *