Els cinc automòbils més venuts de l’any passat

Fa un parell de dies que es va acabar el 2018, i hem fet un recompte de quins són els cinc turismes que més es van vendre l’any passat. 

La casa Seat encapçala la llista amb els seus models León i Eivissa

En el primer lloc es troba el Seat León, ja que ha estat el model més venut de l’any, amb 34.987 unitats. No obstant això, respecte a 2017, les vendes han baixat lleument. En segon lloc, el també Seat Eivissa, amb un total de 31.897 unitats venudes. 

En tercer lloc es troba el Qashqai, de Nissan, porta diversos anys entre els models més venuts a Espanya. Aquest any ha aconseguit comercialitzar 31.287 vehicles, a penes 100 menys que l’Eivissa.

El segueix el Dacia, qui ha aconseguit col·locar el seu model Sandero, entre els més venuts en aquesta ocasió com a quart de la llista. S’han venut 31.130 unitats d’aquest vehicle. 

I en cinquè lloc es troba el model estrella de Reanult, el Megane és un clàssic en la llista dels cotxes més venuts des de fa anys.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]