Inicio / Noticies Societat / Alimentació / Els cinc errors en la dieta que ens fan engreixar

Els cinc errors en la dieta que ens fan engreixar

Seguir una dieta equilibrada sana no significa baixar de pes, si no aprimem és perquè s’estan cometent algunes fallades. Els motius són diversos, són petits errors de base, fàcils d’esmenar quan un no presta tanta atenció a què menja, només en quant i com ho fa.

La fruita seca són molt important dins d’una dieta de qualitat, rica en greixos, especialment en àcids grassos mico i poliinsaturats, com l’omega 3. No obstant això 100 grams de nous crues ens aportaran 688 quilocalories, el 34,4% de les 2.000 diàries establertes, maneres en les quals pugem la seva ingesta sense tot just adonar-nos.

Les galetes saludables no existeixen, són processats carregats de calories

L’oli d’oliva és la base de la dieta mediterrània i un component clau en la prevenció de malalties cardiovasculars, però la barra lliure de l’or líquid condueix a l’augment de pes. Cal tenir cuideu amb els iogurts amb bífidus, ja que alguns contenen fins a 20 grams de sucre per unitat.

El sofregit de pot queda així reemplaçat per ceba picada i tomàquet ratllat, escalfats a foc lent. És una delícia, però pot convertir-se en una bomba de rellotgeria a mesura que donem regna solta a la nostra creativitat culinària i li afegim “extres”.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *