Inicio / Noticies Societat / Alimentació / Els errors més comuns en la nostra alimentació

Els errors més comuns en la nostra alimentació

Molts són els factors que afecten a la nostra alimentació, i tots ells impedeixen que aconseguim portar una alimentació adequada, i fins i tot podria perjudicar el nostre propi aspecte.

Aquests són els set errors més comuns, picar entre hores altera constantment el rellotge natural del nostre organisme; no desdejunar, és un clar error ja que és el menjar més important i la que ens aportarà l’energia necessària per afrontar la resta del dia.

Els aliments amb altes dosis de greixos saturats que poden arribar a generar-nos problemes de salut

La fruita i la verdura aportarà les vitamines i minerals que el nostre organisme necessita, es recomana menjar de dos a tres peces al dia; el menjar ràpid i el seu alt nivell de sal afecta de manera directa al nostre organisme. No beure la suficient aigua pot arribar a causar-nos alteracions en l’estat d’ànim o fins i tot una caiguda en la pressió arterial.

L’error aquesta a prendre refrescs per sadollar la set; i també a menjar més del que necessita el nostre estómac, per això es recomana beure un got d’aigua abans de menjar, i així a no confondre la set amb el gana i a no passar-nos amb el menjar

Sobre Inés Cremades

Inés Cremades

Mira también....

Els aliments que més retarden el teu metabolisme

El metabolisme és el conjunt de processos químics cel·lulars mitjançant els quals el nostre organisme obté energia …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *