Inicio / Noticies Societat / Benestar i Salut / Els insomnis poden ser de cinc tipus diferents 

Els insomnis poden ser de cinc tipus diferents 

Una de cada deu persones sofreix insomni crònic, encara que la majoria sofreix episodis en algun moment de la seva vida. Normalment, tendim a considerar la impossibilitat d’agafar el son com un trastorn.

Es va analitzar un total de 4.000 adults amb insomni

Un grup d’investigadors de NetherlandsInstitute for Neuroscience ha realitzat un estudi revelant que existeixen cinc tipus diferents de pacients d’insomni. Els símptomes del trastorn són idèntics per a tots ells, però es diferencien en la reacció de les seves encefalogramas.

Es van analitzar un total de 4.000 adults amb problemes de somni, i els van classificar en: persones decaigudes amb tendència a la neurosi i a sentir-se tibant o ansiosa; moderadament decaigudes, encara que responien positivament als successos positius i a les recompenses; subjectes moderadament decaiguts, però insensibles a les recompenses.

Els altres dos tipus, els lleugerament decaigudes però amb una capacitat de reacció molt ràpida davant els estímuls externs, i lleugerament  decaiguts amb escassa capacitat de reacció.

Els resultats són rellevants, ja que les pastilles per a dormir i les teràpies per a l’insomni, no funcionaven igual en tots els grups.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *