Els nous radars de València s’activaran el divendres 

El divendres a primera hora la Policia Local de València activarà els nous radars fixos col·locant els 2 cinemómetros adquirits en alguna de les 4 caixes fixes que s’han col·locat en quatre passos inferiors de la ciutat.

La regidoria de Protecció Ciutadana adverteix que els radars estaran assenyalats correctament

Aquests dispositius aniran girant per les quatre caixes, i els llocs on s’han col·locat són en l’Avinguda de les Corts Valencianes, en l’Avinguda del Cid, l’autopista El Saler, i la Ronda Nord. L’objectiu d’aquests radars és reduir la velocitat dels vehicles en els punts més conflictius i perillosos de la ciutat.

Les multes previstes, se situaran entre els 750 i els 3.000 euros depenent de la gravetat de la sanció, la multa màxima s’aplicaria quan un vehicle doble la velocitat permesa de 50 quilòmetres per hora.

No obstant això, la Policia Local de València seguirà utilitzat els radars mòbils cedits per la Direcció General de Trànsit, que poden operar en qualsevol punt de la ciutat.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]