Inicio / Noticies Societat / Tecnología / Els televisors Samsung podran accedir al catàleg d’iTunes 

Els televisors Samsung podran accedir al catàleg d’iTunes 

Apple i Samsung tanquen un acord de col·laboració, les dues companyies rivals s’han unit perquè iTunes arribi als televisors Samusung d’ultima generació. 

Gràcies a aquest acord es podrà accedir a tot el catàleg de pel·lícules i sèries d’iTunes, a més de poder enviar contingut multimèdia des de l’iPhone al televisor a través de l’estàndard AirPlay 2. 

Fins ara, Apple només oferia accés a través de l’app d’iTunes inclosa en tots els seus productes o en ordinadors Windows, l’única forma de veure’ls en el televisor era a través d’un Apple TV.

L’aplicació està programada per a la plataforma de Samsung Tizen i explota totes les possibilitats dels televisors com l’ús de el assistent virtual Bixby. Apple vol augmentar la seva base d’usuaris, i Samsung és un candidat perfecte per ser la marca líder en nombre d’unitats venudes a l’any.

Les prioritats d’Apple han canviat i el panorama també, ara hi ha un escenari de convivència entre diferents serveis i productes que, poden beneficiar a totes les parts.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *