Inicio / Noticies Societat / Tecnología / Els televisors Samsung podran accedir al catàleg d’iTunes 

Els televisors Samsung podran accedir al catàleg d’iTunes 

Apple i Samsung tanquen un acord de col·laboració, les dues companyies rivals s’han unit perquè iTunes arribi als televisors Samusung d’ultima generació. 

Gràcies a aquest acord es podrà accedir a tot el catàleg de pel·lícules i sèries d’iTunes, a més de poder enviar contingut multimèdia des de l’iPhone al televisor a través de l’estàndard AirPlay 2. 

Fins ara, Apple només oferia accés a través de l’app d’iTunes inclosa en tots els seus productes o en ordinadors Windows, l’única forma de veure’ls en el televisor era a través d’un Apple TV.

L’aplicació està programada per a la plataforma de Samsung Tizen i explota totes les possibilitats dels televisors com l’ús de el assistent virtual Bixby. Apple vol augmentar la seva base d’usuaris, i Samsung és un candidat perfecte per ser la marca líder en nombre d’unitats venudes a l’any.

Les prioritats d’Apple han canviat i el panorama també, ara hi ha un escenari de convivència entre diferents serveis i productes que, poden beneficiar a totes les parts.

Sobre Inés Cremades

Inés Cremades

Mira también....

El Samsung S10 el telèfon intel·ligent amb la càrrega més ràpida

L’últim model de Samsung, incorpora una nova tecnologia de càrrega ràpida es tracta del Galaxy S10, aquest model permetrà carregar …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *