Els Tesla es podran reparar des de casa 

La comunitat d’usuaris de vehicles Tesla està creixent, per això l’empresa està tractant de buscar solucions per a evitar que els seus tallers s’omplin de reparacions que tinguin fàcil solució.

Per això, la gegant del motor davant la demanda, ha optat per crear una guia perquè els usuaris puguin arreglar per ells mateixos des de casa els problemes tècnics que pugui tenir el cotxe en qüestió. De moment, aquestes guies estaran disponibles solo per al Tesla Model 3, encara que és presumible que això pugui incrementar-se a altres vehicles de la marca.

Es tracta d’un manteniment per a problemes molt bàsics que puguin donar els vehicles automàtics

Alguns d’aquests problemes són: reiniciar la pantalla tàctil, aparellar un telèfon per bluetooth, connexió per Wi-Fi, canviar la bateria del clauer… Detalls aparentment minúsculs amb els quals Tesla pretén desembussar els seus tallers i centraletes per accions que tenen fàcil solució.

Han decidit dissenyar una guia perquè els usuaris consultin aquests problemes que puguin esdevenir i ho arreglin ells mateixos mitjançant una sola consulta, sense necessitat de perdre temps o fer-li-ho perdre al servei tècnic.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]