En marxa les obres per a finalitzar la L10 del metre

Les obres per a finalitzar la L10 del metre que unirà el carrer Alacant en Russafa amb el barri de Natzaret, han pres cos aquests dies en el túnel de sortida del carrer Estimat Granell.

El primer dels cinc contractes que s’han adjudicat per a la finalització de la L10, i comprèn el tram entre Estimat Granell i la parada de Germans Maristes. El termini estimat d’execució és de set mesos i mig, i es va adjudicar a l’empresa adjudicatària FCC Construcció.

El pressupost inicial d’aquest primer projecte ascendeix a 3.664.420,87 euros

Els treballs que han començat ara van estar precedits d’un reconeixement previ de la superfície en la qual calia actuar, després d’hagin passat vuit anys amb el projecte paralitzat. A més, es pretén executar la infraestructura i superestructura de connexió en superfície entre la sortida del túnel, la rampa i el tram de superfície fins a la ubicació de la nova parada de Germans Maristes.

Es construirà una nova parada en la superfície de Germans Maristes, situada al carrer Estimat Granell

Aquest projecte és el primer a adjudicar-se dels cinc en què els que FGV ha dividit les obres de la Línia 10, que són d’arquitectura i equipament de parades i estacions. La Generalitat va explicar que el projecte de la L10 compta amb una inversió total de 50 milions d’euros i l’objectiu és completar-lo en 2021.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]