»
»
»
ATLETISME | Enrique Llopis quart classificat al Mundial Juvenil de Nairobi

Els valencians que integraven l’equip espanyol al Campionat del Mon Juvenil a la ciutat de Nairobi han finalitzat les seves actuacions. Els participants masculins Enrique Llopis i Jorge Dávila i la fèmina Gema Martí ja es troven a casa. Foto: FACV.

El participant que més prop va tindre la glòria de l’èxit va ser el vallista Enrique Llopis, que a la prova de 110m valles va finalitzar a la quarta posició a tant sols 3 centèsimes del bronze que es va emportar el francés Wanaverbecq. El campió va ser finalment el jamaicà Russell.

A banda del participant del C.C. El Garbí, l’atleta Gema Martí va aconseguir entrar a la final de llançament de martell, acabant a una meritòria vuitena posició amb una marca de 64.43 metres.

Qui va estar prop, però finalment no va aconseguir entrar a la final va ser el decatleta Jorge Dávila que va acabar a la novena posició final amb una puntuació acumulada de 6234.

Així doncs, l’atletisme valencià sap que gaudirà d’un gran futur, amb aquests tres atletes que es troven entre els 10 millors del món a la seva categoria.