Es preveu que les vendes de cotxes cauran un 3% aquest any

El president i el vicepresident de l’Associació Nacional de Fabricants de Cotxes i Camions (Anfac), han assenyalat en el Saló de l’Automòbil de Barcelona que el mercat de cotxes nous caurà un 3% aquest any.

També ha anunciat que està treballant en un pla estratègic per al període 2030-2040

El nou horitzó que es planteja en aquest centenari crida la indústria a fer el major salt de la seva història i els fabricants ja estan compromesos i treballant en la descarbonització del parc. Dels Mossos es va assenyalar que l’objectiu és mantenir la competitivitat de la indústria nacional en els pròxims 20 anys.

El president de Anfac ha assegurat que la venda de vehicles a Espanya es mantindrà en un rang de 1,15 milions d’unitats i 1,3 milions entre 2020 i 2030. Ja que l’envelliment de la població, l’increment de la població urbana, amb usos del vehicle diferents i els canvis d’hàbits de consum, així com la potenciació del mercat de vehicle usat per la incertesa davant el futur contenen la demanda de vehicles nous.

A causa d’aquesta caiguda de les vendes i a l’augment, que s’està produint de les comercialitzacions d’automòbils antics, la mitjana d’edat del parc automotor aconseguirà els 13 anys en 2020, quan actualment es troba en 12 anys.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]