Es tanquen les platges de la Devesa i la Malva-rosa

La elevada presència del bacteri Escherichia coli obliga a l’Ajuntament de València a tancar les platges de la Devesa i la Malva-rosa.

Ambdues estaran restringides al bany durant tot aquest dijous i matí s’analitzarà la situació

En el cas de la platja de la Malva-rosa el tancament no afecta a zones de bany confrontants com la platja del Cabanyal, que contínua oberta amb total normalitat; mentre que el tancament de la Devesa afecta des de la Gola de Puchol fins a la Gola del Perellonet. 

En les últimes setmanes, les platges del litoral de la ciutat s’han vist afectades per constants tancaments, com és el cas de la Patacona, PortSaplaya, Malva-rosa i Cabanyal han hagut de prohibir el bany degut a l’elevada presència de e-coli.

Des del consistori remenen la hipòtesi d’un possible arrossegament dels bacteris a través de les séquies de la zona donin Sedaví-Alfafar que desemboquen directament en la Gola de Puchol.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]