Espanya, el país més saludable del món

Amb una puntuació de 92,7 sobre 100, avançant sis posicions en els últims dos anys als deu primers països de la recerca, segons un estudi de Bloomberg Healthiest Country Index, que assegura que Espanya es confirma com a destinació gastronòmica mundial de referència.

La classificació està basada en informes de la ONU, el Banc Mundial i l’Organització Mundial de la Salut

En ell s’analitzen diversos elements que influeixen en la qualitat de vida dels ciutadans de 169 nacions, tals com: hàbits alimentosos, esperança de vida, tabaquisme, obesitat, entre altres.

En aquesta edició de 2019, Espanya avança sis posicions i supera a Itàlia.

Els beneficis de la dieta mediterrània posant l’accent en productes com l’oli d’oliva verge extra o la fruita seca, la qual cosa influeix en una menor taxa de problemes cardiovasculars. Els hàbits alimentosos poden proporcionar pistes sobre els nivells de salut que gaudeixen Espanya i Itàlia, ja que una dieta mediterrània,és el resultat d’una taxa més baixa d’esdeveniments cardiovasculars majors que les assignades a una dieta baixa en greixos.

Per això, Espanya té la major esperança de vida entre les nacions de la Unió Europea, i l’estudi preveu que per a l’any 2040, el nostre país tingui l’esperança de vida més alta, en gairebé 86 anys.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]