EXQUAIX | València acull el Campionat d’Espanya Sub 13 i Sub 17

Més de 150 partits d’esquaix es disputaren a les instalacions de Tutempo K7 per conéixer els campions d’Espanya.

En categoría sub 13 femenina no hi hagué sorpreses i els primers caps de serie arribaven a la final. Martina Flores es feia amb el titol en batre en 4 jocs a Sofía Rodríguez.

Als xics sub 13, la gran sorpresa la protagonitzà Philip Giorgiev, que va superar en primera ronda el segon cap de sèrie, Joan Serna, i a Hugo Mon en la final, abastant així el titol de campió d’Espanya.

Als sub 17 femenins, la principal favorita, Marta Domínguez, s’alçava amb el titol sense cedir ni tan sols un joc, mentre que en xics, hi trobem grans sorpreses. Va ser la categoría més disputada. El primer cap de sèrie, Cio García, va perdre en semifinals front a Gonzalo Romero, qui, per la seua banda, s’hi havia desfet en quarts de final d’una de les figures del torneig, Pablo Dolz.

Per l’altra part del quadre, el canari Iván Pérez va superar tres pilotes de partit per accedir a semifinals, on va trobar-se amb el jove talentós Augusto Ortigosa, qui, tot i la lluita no va poder amb el canari. Ivan Pérez aconseguía així el pase per a la gran final del campionat d’Espanya.

Finalment, Gonzalo Romero, va aconseguir el titol de forma sorprenent gràcies a un joc sòlid i a poques errades als moments claus dels partits.

Pel que fa a la representació valenciana, Yassin Sherif, va guanyar el campionat de consolació sub 17, mentre que els germans Lucas i Nacho Carmona també es situaren a la llista de destacats. Lucas va concloure a la 13na possició final. Els també germans Revert feren un gran torneig destacant el menut Adrián, qui va perdre per un ajustat 3/2 el partit de huitens de vinal front a Marc Altarriba.

En categoría femenina, Farah Sherif va trobar-se amb Ona Blasco a qui no va poder superar. Destacable també la gran progressió d’Ana Castell, qui abastà els quarts de final sub 17.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]