Fiat i Renault estudien la seva possible fusió

Els fabricants d’automòbils Renault i Fiat Chrysler Automobiles (FCA), estudien ja una possible fusió amb l’objectiu de crear un grup líder capaç d’eradicar els desafiaments que afronta actualment la indústria de l’automòbil.

Renault ha rebut una proposta de fusió per part de FCA

En aquesta proposta no vinculant, Fiat Chrysler Automobiles planteja una fusió al 50% entre totes dues companyies que suposaria la creació d’un grup automobilístic líder en ingressos, rendibilitat, volums i tecnologia, i que faria possible l’obtenció d’unes vendes totals de 8,7 milions de vehicles a l’any.

Fiat podria fusionar-se de moment amb Renault, mentre que, en un futur, podria unir-se a l’aliança que la companyia francesa té des de 1999 amb Nissan Motor i Mitsubishi.

Des que s’ha confirmat aquest matí la possible aliança entre Renault i FCA, les accions de totes dues parts han rebotat més d’un 15% en bossa.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]