Inicio / Poliesportiu // + Noticies / FITKID | Èxit total del Campionat d’Espanya celebrat a Canals

FITKID | Èxit total del Campionat d’Espanya celebrat a Canals

L’Alcalde de Canals, Ricardo Requena, i el Regidor d’Esports i Cultura, José Ramón Garrido, van entregar els premis del Campionat d’Espanya de Fitkid celebrat el passat cap de setmana en la localitat de La Costera. La celebració va ser tot un èxit de participació i d’assistència. A més, entre els premiats, figuren esportistes canalins de Fantasi i Ballart. Fotos: Ajuntament de Canals.

Fitkid va celebrar el seu 25 Campionat d’Espanya a Canals, que va acollir del 27 al 28 d’abril en el Pavelló Municipal Ricardo Tormo, una espectacular edició organitzada per Fitkid Espanya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

Aquest ha sigut el segon any consecutiu que s’ha celebrat tal esdeveniment a Canals i, en aquesta ocasió, va comptar amb la participació de 1173 esportistes, xifra de rècord quant a inscripcions. Dels clubs locals, Fantasi i Ballart, van participar un total de 310 esportistes, aconseguint a més alguns premis i demostrant el seu bon nivell. A més dels clubs de Canals, van participar clubs procedents d’altres nou províncies: Alacant, Barcelona, Biscaia, Castelló, Girona, Madrid, Màlaga, Tarragona i València.

Van ser un total de 398 coreografies que van competir durant 28 hores en cinc disciplines: Fitkid, Fantasia, Danse Xou, Jazz Funck i Hip-hop.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *