Inicio / Motor // + Noticies / Automobilisme // + Noticies / FÓRMULA 4 | Tres pilots de la Fórmula de Campions disputaran el Campionat d’Espanya
Kilian Meyer, Nerea Martí y Carles Martínez
Els tres pilots que representaran a la Fórmula de Campions en el Nacional de Fórmula 4 (Óscar Corrons).

FÓRMULA 4 | Tres pilots de la Fórmula de Campions disputaran el Campionat d’Espanya

La Fórmula de Campions, popular escola de karting i d’automobilisme de la Diputació de València, ha donat a conèixer als tres pilots que competiran en la temporada 2019 en el Campionat d’Espanya de Fórmula 4. I advertim que hi ha sorpresa inclosa.

Comencem per un vell conegut. Kilian Meyer tornarà a defensar l’elàstica de l’equip Fórmula de Campions Praga, on l’any passat va assaborir un podi en la seua segona cita amb un monoplaça en el qual va ser el seu debut. En aquesta nova temporada s’ha fixat un objectiu clar: pujar al podi des de la primera carrera.

Situació oposada a la de Carles Martínez, qui aquest any fa el salt a la Fórmula 4 amb tan sols 15 anys. En el seu debut aspira a guanyar experiència i anar rodant-se en un Campionat d’Espanya desconegut per a ell. El gandiense disputarà també el Campionat d’Espanya de Karting i el Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana.

En tercer i últim lloc, i no per això menys important, ens trobem amb la flamant campiona de l’Autonòmic de Karting de la Comunitat Valenciana. Parlem de la jove piloto d’Albalat del Sorells Nerea Martí, qui ha fet història conquistant aquest títol en 2018 i 2019 a l’ésser la primera dona a aconseguir-lo. Sorpresa d’última hora la seua incorporació perquè el seu mánager ha decidit avançar un any el seu debut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *