FRONTENIS | Doble títol per al CF Portacoeli-Serra

Tenim Campions!!!!!!!

Només hi ha un nom que podem dir aquets cap de setmana al món del Frontenis, tant a nivell espanyol, com a nivell de la Comunitat Valenciana, i eixe nom no és altre que el del CF PORTACOELI-SERRA, que s’ha proclamat campió de la Lliga Autonòmica Argano i del Campionat d’Espanya de Clubs de Frontenis Olímpica.

Fantàstic cap de setmana per al club valencià on han aconseguit marcar en daurat aquesta data. L’equip va guanyar dissabte les tres partides de la jornada front al CF Quart de Poblet, altra volta amb el ple de victòries, com sol ser habitual, amb el que aconseguien la victòria definitiva en la taula classificatòria a falta de l’última jornada de lliga. Amb açò i ha falta dels tres últims punts per disputar es col·loquen a 4 punts del segon classificat, per tant, sols podem dir que han aconseguit en triomf final, han sigut molt regulars i amb un nivell de joc altíssim.

Jorge Frías i Víctor Molina, del CF Portacoeli-Serra, es proclamaren campions d’Espanya aquest cap de setmana

frontenis campeones 2

I com si tot açò fora poc, aquest mateix club, que presentava els seus jugadors i jugadores al campionat d’Espanya de clubs, en frontons de 30 metres, en l’especialitat de frontenis olímpic, han aconseguit ni més ni menys que la victòria en la modalitat masculina, proclamant-se el CF Portacoeli-Serra Campió d’Espanya, gràcies als jugadors Jorge Frias i a Víctor Molina. El primer jugant de traser, i aconseguint la seua 16ª corona de campió nacional, un autèntic mite vivent del nostre esport, i Víctor, natural de Villena, que va camí de ser també algú que marcarà història ja que ve de guanyar-ho tot en cada una de les categories de edat per les que passa, parella que participava per segona volta junts i que derrotaren en la final de la parella del reial club nàutic de Tenerife Juan Iranzo y Javier Pinto, dos jugadors de gran nivell que tot i que posaren les coses difícils als jugadors de la terreta, no pogueren doblegar-los.

Lidia Simón i Maria San Juan aconseguiren el campionat d’Espanya de categoria Primera

frontenis campeones 3

 

I en frontenis femení  aquest club també presentava equip, i encara que no pogueren fer-se amb la victòria en la categoria d’honor, no s’han rendit ni molt menys i després d’obtenir el passe a la final de la categoria de primera es feien amb la victòria final aconseguint el campionat d’Espanya. La parella formada per Lidia Simón i Maria San Juan, ha deixat el pavelló ben alt i ha completat un final d’Abril per a emmarcar al seu club i al frontenis de la Comunitat en general.

frontenis campeones 1

Així que, des de Golsmedia, a tots i totes vosaltres vos donem l’enhorabona pels triomfs, sense oblidar-nos dels jugadors de la lliga, Oliver, Iván, Miguel, Cristian, Víctor, per nombrar a alguns, pero a tots com a club, Moltes Felicitats. Tot açò sols fa que mantenir al frontenis de la Comunitat Valenciana en lo més alt de tota Espanya, pel que és motiu d’orgull i satisfacció.

Enjoy frontenis!!!!

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]