Inicio / Raqueta // + Noticies / Frontennis // + Noticies / FRONTENIS | Fantàstic cap de setmana en el món de les tres parets i els 300 metres quadrats

FRONTENIS | Fantàstic cap de setmana en el món de les tres parets i els 300 metres quadrats

Com ja vos contarem en la prèvia, teníem una cita molt important, i eren les finals de la Copa CAFF Femenina en totes les seus nivells. I ja tenim els resultats del que es va viure el passat dissabte a les instal·lacions del “Club Valenciano de Natación” (CVN) a la localitat de Carpesa.

Així que des de Golsmedia Sports només podem felicitar a totes les participants i en especial a les guanyadores de cada una de les finals.

frontenis 24-4

Resultats de les finals:

Copa CAFF 1ª Divisió: CVN amb la parella Andrea Micó i Blanca Silvestre

Copa CAFF Consolació 1ª: CF Carambolo amb les jugadores Loli García i Mariola Saiz.

Copa CAFF 2ª Divisió: CVN representat por Isabel Monzonis y Sofía Toro.

Copa CAFF Consolació 2ª: Valencia Frontenis amb un trio format per Cristina Barona, Encarna Belmonte i Bibiana Calvet.

Jornada on les “guerreres”, les dones frontenistes, gaudiren del seu esport i on va acabar amb un dinar de germanor per a celebrar la jornada. A la fi, queda una mostra més de que les dones estan presents en aquest esport i que queda molt de futur per a totes elles. Esperem que es continue apostant pel frontenis femení.

CF Portacoeli-Serra consolida el seu lideratge a la Lliga Autonòmica Argano

I pel que fa a la jornada 20 de la millor lliga de Frontenis Preolímpic de tot el país, la Lliga Autonòmica Argano, podem dir que el líder donà el pas definitiu per a proclamar-se virtualment campió per segon any consecutiu, ja que el CF Portacoeli-Serra complí amb un clar 0-3 en casa del At Aldaia, mentre que el CF Incusa Silla tenia una dura papereta en casa del CF Alcàntera de Xúquer on els locals conseguiren guanyar una de les partides per lo que la diferència entre els dos equip capdavanters de la classificació passa a ser de 4 punts, quan solament queden 6 partides per disputar en les dos últimes jornades de lliga.

El CF Elche Pref. Duyba dio la sorpresa de la jornada venciendo al Club Valenciano de Natación

La sorpresa de la jornada la va donar el CF Elche Pref. Duyba que aconseguí el ple de victòries front al “Club Valenciano de Natación” que va notar molt l’absència del seu millor jugador, Luis Lechuga. És de tots conegut que la canxa ilicitana és molt complicada i que allí s’ha d’apretar molt per a aconseguir victòries, i sense desmerèixer a un gran club com son ells, els pronòstics mirant les posicions que ocupen ambdós clubs en la lliga Argano, no apostaven per un ple del xics de la ciutat de les palmeres. Així i tot l’enhorabona per a ells ja que aquests punts ajudaran i molt per aconseguir la salvació definitiva.

Com ja sabeu, la resta de resultats i de les diferents competicions es poden consultar en la web de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana, i les seues xarxes socials, mentre nosaltres vos informaren de tot el que ocorrerà en el mon del Frontenis.

frontenis 24-4-c

Comencen finals provincials dels Jocs Escolars de la CV

Per últim, els més menuts disputaren l’última jornada regular dels Jocs Escolars de la CV, i a partir d’ara tenim les finals provincials, on jugaran els sis equips del grup A i els sis millors del grup B, i més tard depenent dels resultats obtinguts  vindran les finals autonòmiques, així que comença la millor part de les competicions escolars de Frontenis. ¡No us podeu perdre res!

Sobre Andreu Espinosa

Andreu Espinosa

Mira también....

Salva Gomar presenta #Valenta, su proyecto para potenciar el fútbol femenino en la Comunitat Valenciana

El candidato a la presidencia de la Federación de Fútbol de la Comunitat Valenciana Salva …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *