FRONTENIS | La Selecció Valenciana guanya el Campionat d’Espanya d’Edat Escolar

La Selecció Valenciana es va proclamar campiona d’Espanya d’Edat Escolar en les modalitats de frontenis olímpic i paleta goma al Nacional celebrat aquest cap de setmana en la localitat d’Iscar, Valladolid.

36425024_2088680901142116_7901537981121429504_n
L’èxit ha arribat tant en la categories infantil i cadet masculí i femení i ha sigut possible gràcies a que els valencians es van fer amb cinc de les sis medalles a les quals van aspirar -quatre d’elles d’or i una de plata.

Els valencians van aconseguir cinc de les sis medalles a les quals aspiraven: quatre d’or i una de plata

Rubén Moreno, membre de l’expedició valenciana, va ser determinant. El frontenista de Canals, que competia en la categoria de cadet, va aconseguir portar-se el Campionat d’Espanya en l’especialitat de paleta goma.

Des de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana s’han mostrat orgullosos per l’assoliment aconseguit i expliquen que no es deu a una casualitat. “Entrenem a aquests xiquets i xiquetes amb gran il·lusió i professionalitat aconseguint un grup unit i de màxim nivell”, escrivien poc després d’alçar-se amb el Campionat d’Espanya.

Fotos: Federació Frontenis i Pilota Comunitat Valenciana

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]