Inicio / Polideportivo / Raqueta / Frontenis / FRONTENIS | La Selecció Valenciana guanya el Campionat d’Espanya d’Edat Escolar

FRONTENIS | La Selecció Valenciana guanya el Campionat d’Espanya d’Edat Escolar

La Selecció Valenciana es va proclamar campiona d’Espanya d’Edat Escolar en les modalitats de frontenis olímpic i paleta goma al Nacional celebrat aquest cap de setmana en la localitat d’Iscar, Valladolid.

36425024_2088680901142116_7901537981121429504_n
L’èxit ha arribat tant en la categories infantil i cadet masculí i femení i ha sigut possible gràcies a que els valencians es van fer amb cinc de les sis medalles a les quals van aspirar -quatre d’elles d’or i una de plata.

Els valencians van aconseguir cinc de les sis medalles a les quals aspiraven: quatre d’or i una de plata

Rubén Moreno, membre de l’expedició valenciana, va ser determinant. El frontenista de Canals, que competia en la categoria de cadet, va aconseguir portar-se el Campionat d’Espanya en l’especialitat de paleta goma.

Des de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana s’han mostrat orgullosos per l’assoliment aconseguit i expliquen que no es deu a una casualitat. “Entrenem a aquests xiquets i xiquetes amb gran il·lusió i professionalitat aconseguint un grup unit i de màxim nivell”, escrivien poc després d’alçar-se amb el Campionat d’Espanya.

Fotos: Federació Frontenis i Pilota Comunitat Valenciana

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *