Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Raqueta // + Noticies / Frontennis // + Noticies / FRONTENNIS | Sorpreses a l’última jornada de la Lliga Autonòmica Argano

FRONTENNIS | Sorpreses a l’última jornada de la Lliga Autonòmica Argano

Com ja informarem la setmana passada, este cap de setmana la Lliga Autonòmica Argano sols ha celebrat partits en la màxima categoria. Una màxima categoria en què hi han hagut sorpreses.

Punxada important del CF Incusa Silla a casa.

El CF Carlet Decoval és va imposar en la pista de l’Incusa per 1-2, la qual cosa suposa una entropessada per als subcampions de Lliga i un molt bon impuls per als acabats d’ascendir. El Carlet va aconseguir uns punts molt importants enfront d’un Incusa que com s’esperava li va passar factura la falta de jugadors.

Per la seua banda, el CF Cheste va aconseguir un positiu 1-2 en la pista del València Frontenis. A pesar del resultat, no sabem si serà prou per a seguir el ritme del CF Portacoeli- Serra.

Open Nacional FTEE de Guadassuar

Èxit total de participació i d’organització durant els dos dies de competició, amb un gran nombre de xiquets i xiquetes que continuen assentant el futur del frontenis

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *