FRONTENNIS | Alacant, única província on les pluges no afectaren a les competicions

Per segona jornada consecutiva el temporal de pluja impedeix la normal desenvolupament de les partides de les diferents lligues de la Comunitat Valenciana, en la qual la província de València va ser la més afectada per suspensions.

Alacant

Només a Alacant van poder disputar-se les trobades amb una certa normalitat, on en Divisió d’Honor el Sant Vicent i el CFE 41 Premium Bar van aconseguir sengles plens de victòries.

Fins i tot van poder celebrar-se els jocs escolars de la província, on els més joves van gaudir i van seguir formant-se. Això sí, encara falta recuperar bastants partides ajornades.

Resta de competicions

Pràcticament la totalitat de la resta de competicions es van veure afectades pel clima i van haver de ser suspeses.

Divisió d’Honor València, Autonòmica Argano, Lliga femenina CAFF, Divisió d’Honor Castelló i un llarg etc, van haver de ser suspeses i ajornades per les fortes pluges. Solament algun afortunat va poder disputar els seus xocs: Xest B a casa, Guadassuar A a casa, Els Covarxins i Altura A.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]