FRONTENNIS | Els JECV Alacant i la Lliga Autonòmica Argano se salven de la pluja

Va tornar el temporal, la ciclogénesis i la gota freda. Una combinació amb la qual la FFPCV es va veure obligada a suspendre algunes de les seUes competicions. En concret les competicions autonòmiques femenines i també els jocs escolars de les províncies de Castelló i València , aquests últims havien de disputar-se l’especialitat de frontennis olímpic.

La Lliga Caff i els JECV de Castelló i València van ser suspesos per les dures condicions climatològiques.

JECV Alacant

Millor sort van tenir els més petits i petites d’Alacant, els qui sí van poder competir en gaudir de millor clima el dissabte al matí. Van poder gaudir d’una bona jornada d’esport amb la família i entrenadors, intentant crear les bases del frontenis del futur.

Lliga Autonòmica Argano

Per sort la vesprada del dissabte va ser més tranquil·la i la majoria de les partides de les lligues de frontenis es van poder disputar. Encara que això sí, algunes van haver de ser ajornades al llarg de la Comunitat Valenciana.

En la màxima categoria, només el Quart de Poblet- Incusa es va ajornar.

Mentre problema per jugar, les partides es van convertir en una enorme majoria de victòries per ple: Carlet Decoval, Guadassuar, Portacoeli Serra i Alcàntera de Xúquer van sumar un 3 a 0 a favor.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]