FRONTENNIS | Espanya es classifica per a semifinals del Mundial de Barcelona

Golsmedia Sports es troba a Barcelona, on s’està celebrant el Mundial de Pilota. De moment, i a mesura que avança la competició, la selecció espanyola ha anat superant els obstacles que li han anat sortint al pas en totes les especialitats.

Cal recordar que el Mundial abasta diferents especialitats i en diferents pistes de joc. Aquí ens centrarem en la informació de les més jugades en la nostra Comunitat Autònoma: Frontenis olímpic i Pala Goma.

Espanya en semifinals de Frontenis i Pala Goma

La selecció local ha aconseguit la passada a la fase final en totes les categories, tant en masculina com a femenina, en les dues especialitats més jugades a la nostra regió.

Mèxic, Estats Units i França seran els rivals dels espanyols en aquesta fase.

En pala goma la xiques hauran de veure-les-hi contra la favorita Mèxic per lluitar per un lloc en la final, ja que no han aconseguit passar com a primeres de grup.

En la versió masculina, Álvaro Moreno, un dels guardonats en els Premis Golsmedia Sports 2018 i que ha guanyat tot el que ha jugat, disputarà la passada a la final contra un altre dels grans favorits: Arturo Rodríguez “Turi”, representant de Mèxic.

Quant a frontenis olímpic, les xiques les hi tindran a veure amb França en un partit que es preveu molt igualat i on la veterana jugadora de Villena, Izáskun Hernando, pot ser la clau.

En el cas de frontenis masculí la selecció espanyola s’enfrontarà als Estats Units, amb la peculiaritat que els seus jugadors són d’origen mexicà. Amb tot i esperant que algun valencià participi d’inici, la qual cosa és segur és que ho donaran tot per jugar la final.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]