FRONTENNIS | Gran participació de les escoles en el Campionat Autonòmic individual

Cap de setmana important per als més xicotets, ja que el dissabte al matí es va disputar el Campionat Autonòmic de frontennis preolímpic en totes les categories que formen els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Els participants, dividits en les categories de benjamí, aleví, infantil masculí i femení, així com cadet masculí i femení van afrontar una intensa jornada.

Va ser una nova oportunitat de gaudir dels joves talents del futur del frontennis de les millors escoles de la comunitat -hi havia conjunts de les tres províncies- i de la companyia dels seus familiars i monitors.

Igual que la setmana passada amb el Campionat Autonòmic indivual, est va ser amb parelles i es va jugar fins a la ronda de semifinals, ja que totes les finals de totes les categories i especialitats es disputaran a Canals el pròxim dia 26 durant una jornada en la qual es coneixeran els campions autonòmics.

El CF Portacoeli-Serra i el CF Incusa Silla parteixen amb avantatge per al partit de tornada de les semifinals de la Copa Autonòmica

D’altra banda, aquest cap de setmana també tenien lloc les semifinals de la Copa Autonòmica. La competició del KO arribava a la seua recta final, en la qual les eliminatòries passaven a ser a dos enfrontaments i no a partit únic a casa de l’equip més feble com fins al moment.

Els quatre equips classificats per a les semifinals eren els quatre millors de la Lliga Argano. Per un part, el campió de lliga CF Portacoeli-Serra s’enfrontava al CF Cheste, i per una altra el CF Incusa Silla s’enfrontava al Club Valencià de Natació. Els dos enfrontaments van començar a casa de l’equip superior; els xics del Serra es van imposar amb un clar ple de victòries que deixen molt encarrilat la seua passada a la final.

D’altra banda, en la semifinal entre el Incusa i el CVN, el resultat va ser més just (2-1 a favor dels locals), en una vesprada que va ser moguda i que farà que el comitè tinga molta faena. Malgrat que l’equip de Silla es deixa encarada l’eliminatòria, aquesta queda oberta i serà en les pistes de Carpesa on es decidisca qui passa a la final.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]