Inicio / Raqueta // + Noticies / Frontennis // + Noticies / FRONTENNIS | Ja es coneixen les dates de les finals de la Copa i Màsters 2017

FRONTENNIS | Ja es coneixen les dates de les finals de la Copa i Màsters 2017

La federació de frontennis i pilota de la Comunitat Valenciana ha donat a conéixer les dates de les finals de la Copa, que s’encetaràn el 20 de maig. A Alacant, es cel.lebrarà la final de la Copa 1ª i el màster DH, mentre que a la seu de Castelló, es disputarà la final de la Copa de 2ª i el master 1ª.

El següent cap de setmana es viurà la competició a les tres províncies de la Comunitat. Alacant acollirà la final de la Copa DH i el màster 1ª, Castelló la final de la Copa 1ª i el màster DH i a València es disputaràn les finals de les copes 2ª Nord i Sud i el màster 1ª.

Dins d’aquest calendari també destaquen dos dates, la del 10 de juny, quan es cel.lebrarà el Campionat d’Espanya en modalitat preolímpica absolut per equips, i la del 17 de Juny quan es disputarà també a València el campionat d’Espanya preolimpic cadet i juvenil per federacions autonòmiques.

Per al primer de Juliol està prevista la disputa de la final de la Copa autonómica i el màster DH.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

Els campions autonòmics ratifiquen els seus títols en Padel Point

Lorena Figueres, Tamara Icardo i els germans Josete i Javi Rico es converteixen un any …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *