FRONTENNIS | Xest, únic amb ple de victòries en la jornada 9 de la Lliga Autonòmica Argano

Aquest cap de setmana passat es va disputar la novena jornada de la màxima categoria del frontenis de la Comunitat Vaalenciana, excepte el partit que enfrontava al líder CF Portacoeli-Serra contra el CF Manises que ha estat ajornat per al proper dia 13 de desembre.

Només el Xest ha aconseguit el ple de victòries enfront del At. Aldaia.

En el duel més atractiu de la jornada ho van protagonitzar el CVN contra el Incusa Silla, que es va saldar amb un 1-2 per als visitants en una tarda de bon frontenis amb unes partides de gran nivell i amb de dos de les quals es van resoldre al tercer i definitiu set.

Molt destacable el València Frontennis que va aconseguir dues victòries en la pista del Quart de Poblet i que per segona setmana consecutiva suma dues victòries que li allunyen del seu perseguidor el At. Aldaia en la lluita per la salvació.

Els veterans de la Ribera, Alcàntera i Guadassuar, van aconseguir idèntic resultat guanyant dos de la tres partides contra dos equips que han demostrat no posar la coses fàcils mai com són l’Elx Pref .Duyba i el Carlet Decoval respectivament.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]