castellon-asorcas-celebracion-marzo-2019
Vestuari del CD Castelló - Asorcas celebrant el passe a la final. Foto: Fundació Albinegra.

FUTBOL ADAPTAT | El CD Castelló – Asorcas accedeix a la final del Campionat d’Espanya de futbol per a sords

Vestuari del CD Castelló - Asorcas celebrant el passe a la final. Foto: Fundació Albinegra.

El CD Castelló – Asorcas només dóna bones notícies. El conjunt albinegre s’ha classificat per a la final del Campionat d’Espanya de futbol per a sords després de véncer per un resultat de 3-0 al CDS Coslada. Així, els castellonencs mantenen viu el seu somni per la consecució del campionat que s’està celebrant en Sevilla.

Es mesuraran al CDS Huelva en la final el diumenge a partir de les 12:00h

Gran trobada el que s’ha viscut en el Centre Esportiu Los Mares de Sevilla. L’equip madrileny no va ser rival per a un Castelló – Asorcas que es va mostrar intractable en la primera semifinal del torneig organitzat per LaLigaSports. Així, accedeixen al partit decisiu pel títol amb l’etiqueta de favorits a alçar el trofeu de millor equip espanyol en futbol per a sords.


D’altra banda, en la segona semifinal disputada en el dia de hui, el CDS Huelva ha sigut l’equip que ha aconseguit el passe a la final després de no donar opció a la sorpresa al CDS Granada. Per tant, tant CDS Huelva com a CD Castelló – Asorcas repetiran final, ja que ja es van veure les cares en la passada campanya.

Així, després que quatre jugadors del club albinegre dugueren a terme la consecució del Campionat d’Europa fa a penes tres mesos, demà al matí el CD Castelló – Asorcas té un altre gran repte per davant. Ara, com a equip coral, buscaran redimir-se de la final de la passada edició, la qual es va portar el club de Huelva per un dur 3-2.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]