Inicio / Poliesportiu // + Noticies / FUTBOL AMERICÀ | Meritòria quarta posició del València Firebats en la Champions Bowl

FUTBOL AMERICÀ | Meritòria quarta posició del València Firebats en la Champions Bowl

El millor equip valencià de futbol americà, els València Firebats, van finalitzar en una prestigiosa quarta posició el torneig Champions Bowl 2018 després de caure en el duel enfront dels danesos SGD per 27-12. La novena edició d’aquesta competició de flag se celebrava a Cambrils i va congregar als millors equips de futbol americà del panorama europeu. Foto: València Firebats.

Van ser dotze els equips participants en la categoria masculina, on els valencians van ser els representants espanyols que més lluny van arribar, fins a una semifinal on les lesions que venia arrossegant l’equip groc i negre va minvar les opcions d’eixir campió dels valencians.

La Champions Bowl 2018 va congregar a més de 200 esportistes

El primer partit dels valencians va ser enfront dels suïssos ASVZ Blackbirds, on els Firebats van eixir victoriosos per 31-14. El segon partit seria enfront dels anglesos Baker Street ButtonHookers, on el València Firebats va aconseguir collir la segona victòria del dia per un ajustat 40-39. Dues derrotes vindrien després enfront de el Sphinx de Pau francés i als danesos SGD.

Els Waldorf Wanderers es postulaven com a favorits per a portar-se el títol de la Champions Bowl 2018 fins que el seu camí ho va enfrontar amb els valencians, que en quarts de final apearen als alemanys del torneig. Ja en semifinals, els danesos SGD van ser els botxins d’un València Firebats que desbordava il·lusió per la consecució del títol, el primer d’aquesta competició.

Cap altre representant espanyol havia aconseguit guanyar un partit en aquesta competició

Cal destacar que aquest campionat és de modalitat “flag”, una variació de futbol americà on no hi ha contacte i on l’enderrocament es realitza llevant una de les banderes o mocadors que pengen de la cintura dels jugadors. Una modalitat que guanya en adeptes i que els espanyols estan portant per tota Europa amb els seus èxits, cada vegada més comuns en competicions europees com la Champions Bowl.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *