»
»
»
»
FUTBOL PLATJA | El Llevant, eliminat del Mundialito de Clubs després del partit contra el Catània

El Llevant UD necessitava en el partit d’esta vesprada enfront del Catània una victòria per a passar a la següent ronda del Mundialito de Clubs. No obstant això, l’equip valencià no ho va aconseguir i va caure per una diferència de nou gols a cinc. Foto: Levante UD.

En el primer temps el Catània s’avançava per mitjà d’un gol de Lucau en el minut dos. Però, la reacció del conjunt granota no va poder ser millor i va aconseguir voltejar l’electrònic amb un gran tant de xilena de Chiky Ardil, per a empatar, i amb una testarrada de Dani Pajón, per a remuntar.

En la segona part els levantinistas no van saber defendre el marcador i tot just començar els italians ja van avisar amb una jugada en què Dona va haver d’emprar-se a fons per a repel·lix el baló i que no entrara en la porteria. En el minut 11, just en la següent jugada, res va poder fer el porter perquè el Catània no igualara la trobada. En el pròxim minut tornarien a marcar els italians per a avançar-se una vegada més en la trobada. El Llevant ho va intentar durant els minuts restants de la segona mitat, però no va trobar el premi del gol inclús amb una oportunitat clara fallada en els últims instants.

No va començar millor la tercera i última part en què començava amb dos gols quasi consecutius del Catània, amb un imponent Lucau que aconseguia el seu triplete de gols amb el quint gol per al seu equip. Encara que la distància ja era considerable el Llevant intentava refer-se amb el tercer tant, de Pablo Pérez. No obstant això, poc van poder fer els valencians perquè la distància no es fera més gran encara i van tornar a encaixar gols en contra fins a trobar-se amb un marcador de 8-3 en contra. Ja en els minuts 34 i 35 van aconseguir maquillar el resultat amb dos tants més, de la mà de Pérez una vegada més, i d’Edu Suárez. Per a finalitzar la trobada el conjunt italià va tornar a inserir la bola dins de la porteria aportant el marcador final que seria de 9-5.

D’esta manera el Llevant UD quedaria tercer de grup, fora de les dos posicions que permeten el passe a la ronda eliminatòria, a l’haver sigut avançat pel Catània a causa de la diferència de gols. En la tercera ocasió que el conjunt llevantí participava en este important esdeveniment de futbol platja va tindre prop la seua primera classificació a les rondes eliminatòries després d’un gran començament de campionat al véncer el vigent campió, el Lokomotiv, però no van aconseguir liquidar el treball ben fet fins al moment.