Clinic de La Patacona
Participant del clinic de La Patacona. (FFCV)

FUTBOL PLATJA | Han començat els clinics amb els quals pots formar part de la Selecció Valenciana

Participant del clinic de La Patacona. (FFCV)

Formar part de la Selecció Valenciana de futbol platja és un fet que està a l’abast de qualsevol. La Selecció Valenciana cerca jugadors que representen a la Comunitat  Valenciana en el Campionat d’Espanya i ha començat els clínics per a seleccionar als jugadors.

Ja han començat les proves a les platges d’Alacant i en les de València. A la Ciutat de la Llum ja s’han realitzat dues i queda un el dimecres 13 a la platja de Sant Joan. Per la seua part a València a la platja de la Patacona queden encara 4 jornades de selecció els dies 17, 19, 24 i 26 de juny.

Amb l’arribada de l’estiu comencen les competicions de futbol platja i la FFCV mitjançant el Comitè Tècnic d’Entrenadors (CTE) cerca als millors representants per a competir en el Campionat d’Espanya que se celebrarà aquest estiu.

¿Vols participar?

Et pots apuntar en categoria cadet o juvenil masculina o en categoria sènior femenina. Per a acudir a algun dels clinics has d’emplenar aquest formulari. https://ffcv.es/wp/clinics-futbol-playa/

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]