Inicio / Més Poliesportiu / FUTBOL PLATJA | La Selecció Valenciana marxa al Campionat d’Espanya

FUTBOL PLATJA | La Selecció Valenciana marxa al Campionat d’Espanya

La Selecció Autonòmica Valenciana de Futbol Platja partirà matí amb rumb a Sant Sebastià, on representarà els nostres colors en el novè Campionat d’Espanya de Seleccions masculines de Futbol Platja.

Del 12 al 15 de juliol, l’arena de ‘La Zurriola’ a Sant Sebastià (Guipúscoa) gaudirà de l’espectacle de l’IX Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques masculines de Futbol Platja, al que la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana acudeix amb l’esperança de realitzar un gran paper.

La Selecció afrontarà els seus dos partits del grup davant Melilla i Cantàbria

El combinat valencià, compost per representants dels clubs Levante UD, CF La Nucia i FC Jove Español de Sant Vicent, partirà a primera hora de matí, dijous dia 12, en direcció a Renteria, on quedarà allotjada a l’espera del seu debut en el Campionat d’Espanya, que es produirà aqueix mateix dia a les 20:00 hores davant la Selecció de Melilla.

En la segona jornada de la Fase de Grups, la Selecció que dirigeix José A. Gimeno s’enfrontarà en el mateix escenari als representants de la Comunitat de Cantàbria a les 17:00 hores i en funció de la classificació que s’obtinga en aquesta primera fase, els valencians afrontaran durant la matinal del dissabte 14 de juliol els creus de Quarts de final o la classificació del novè a la possició dotzena. D’igual manera, segons els resultats del dissabte, la Valenciana afrontaria les Semifinals i Final en cas d’arribar, o bé el partit pel bronze del Campionat d’Espanya. Aquests són els triats per al repte del Nacional de Futbol Platja.

Foto: Llevant UD FP

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

PETANCA | Tres valencianes convocades per a la Copa Ibèrica 2018

La Federació Espanyola de Petanca ha fet oficial la llista dels 18 jugadors que participaran …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *