Inicio / Polideportivo / FUTBOL PLATJA | Només un imparable Llevant aconsegueix guanyar en la Lliga Nacional
Lanzamiento de falta para La Nucía en el derbi frente al Levante. Foto: LUD Fútbol Playa.

FUTBOL PLATJA | Només un imparable Llevant aconsegueix guanyar en la Lliga Nacional

Jornada amb accent valencià la que s’ha viscut en la Lliga Nacional de Futbol Platja. Un imparable Llevant es va portar el derbi davant la La Nucia per a després portar-se la victòria en els quatre partits restants. Els valencians només van poder aconseguir un empat i, per part la seua part, el Intercity va caure derrotat en els 5 encontres disputats.

Llevant

La jornada va començar amb un derbi entre Llevant i La Nucia que es va saldar amb un 4-2 favorable als granotes. A més, en aquest mateix divendres 14 de juny els levantinistes es van enfrontar i derroten al San Francisco per un ajustat 2-1.

Ja en el dissabte, els de la Comunitat Valenciana van derrotar sense problemes al Marbella (7-1), per a després aconseguir un altre triomf per 1-6 davant el Màlaga. Finalment, i ja en el diumenge, la victòria per 6-3 davant Higicontrol va acabar per segellar el ple.

El Llevant aconsegueix ple de victòries

La Nucía

Aquesta derrota davant el Llevant en el primer partit va deixar les coses costa amunt per als valencians. No obstant això, van saber reaccionar per a empatar a 2 davant Platges Mazarrón. Però la jornada del dissabte anava a portar mals resultats, primer amb la derrota per la mínima (4-3) davant Bala Blava, i les següents per 2-7 davant Higicontrol i 7-1 enfront de Melistar Melilla. Ja finalment, el diumenge els va deixar un altre 0 en el seu caseller amb el 1-3 enfront de Platges de San Javier.

Només un empat per a La Nucia

Intercity

Tot en contra per als de Sant Joan. 10-1 davant Bala Blava per a començar la jornada i, al següent dia, els van seguir les ensopegades per 2-5 davant Melistar Melilla i de 6-0 davant Platges de San Javier. Per a tancar el cap de setmana, el van fer amb una nova derrota per 2-7 davant el Recreatiu.

Cap punt per Intercity

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *