Inicio / Més Poliesportiu / FUTBOL PLATJA | El prestigiós Trofeu ‘Ciudad de Valencia’ contarà per primera vegada amb un partit mixt

FUTBOL PLATJA | El prestigiós Trofeu ‘Ciudad de Valencia’ contarà per primera vegada amb un partit mixt

La setmana vinent, concretament el 15 i 16 de juliol, es celebra a la platja de Las Arenas la XXV edició del prestigiós Trofeu ‘Ciudad de Valencia’ de Futbol Platja, estant previst per al dilluns 9 la presentació d’aquest destacat esdeveniment que, com a principal novetat comptarà amb un partit mixt entre homes i dones.

El torneig estiuenc de les platges per excel·lència

Es tracta del torneig estiuenc de les platges valencianes per excel·lència, comptant amb partits tant de Futbol Platja Amateur de primer nivell (en masculí i en femení) com amb la celebració de la Copa Falles Pronokal, que en el seu cas complirà la seva tercera edició. Per si fos poc, també s’ha organitzat el primer partit mixt de la història del torneig, a més de que es disputarà un encontre entre famosos i periodistes.

Ingredients d’autèntic luxe que serà presentats el proper 9 de juliol a partir de les 11:00 hores a la sala de premsa del Complex Esportiu La Petxina de València. Amb un creixement constant tant en participants -esperant-se més d’un miler de jugadors- com en espectadors, aquest torneig és un dels referents a nivell nacional gràcies a que en 1994, València va ser la primera ciutat espanyola en la qual es va jugar un torneig de futbol platja.

Referent a nivell nacional després de ser el pioner

Cal remarcar que el vigent campió és el clàssic ‘Cuando papá trincha el pato’ i que es compta amb la presència d’equips de diferents comunitats i fins i tot països, estant confirmada la participació d’un combinat de Senegal. Pel que fa a la Copa de Falles Pronokal, la Comissió ‘Justo Vilar-Falla Plaza del Mercado’ han estat els campions en les dues primeres edicions i aspiren a revalidar el títol.

Encara que sense cap dubte la notícia més cridanera és la disputa del primer partit mixt de la història del torneig, en el qual la principal regla serà que sobre el terreny de joc sempre hauran d’estar presents dos nois i dues noies, remarcant el fet que el sexe del porter/a és indiferent. A més, un altre entreteniment estarà en el duel previst per a la final fixada per al diumenge a les 12:00 hores.

Grans atractius el partit mixt i el duel entre famosos i periodistes

I és que en aquest moment es durà a terme el tradicional encontre entre famosos i periodistes de la ciutat en el qual exjugadors del València CF i del Llevant UD, al costat de diversos esportistes famosos, s’enfrontaran a una selecció de periodistes esportius. Per últim, cal fer esment també del gran suport institucional, doncs la Diputació de València i l’Ajuntament del municipi, al costat de la Junta Central Fallera i els patrocinadors i col·laboradors, s’han bolcat un any més.

CARTEL2

Sobre Iñaki Gómez

Iñaki Gómez

Mira también....

PETANCA | Tres valencianes convocades per a la Copa Ibèrica 2018

La Federació Espanyola de Petanca ha fet oficial la llista dels 18 jugadors que participaran …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *