»
»
»
FUTBOL SALA | Cara i creu per a Servigroup Peñíscola i Llevant UE

La segona jornada de Primera Divisió de la LNFS va tindre com a bagatge una victòria i una derrota per als dos equips de la Comunitat Valenciana: Servigroup Peníscola i Llevant UE Els castellonencs van véncer per 3-2 a O Parrulo Ferrol realitzant una gran remuntada, mentre que el Llevant no va poder véncer al Còrdova a casa i van caure per 2-3.

El Servigroup Peníscola s’estrenava a casa enfront de l’O Parrulo Ferrol, equip que va començar de forma excelsa el partit posant-se per davant en el minut 5, per mediació de Rahali. No va ser fins al minut 16 quan els visitants van augmentar el seu avantatge després de transformar un penal. Els castellonencs no es van rendir, i abans del pas pels vestuaris van començar a treballar en la remuntada.

Cara i creu per als valencians

Primer va posar la primera pedra Raúl Gómez, que en el mateix minut 16 va posar el 1-2. Una vegada transcorregut el descans, el quadre local va posar les taules en el marcador per mediació, de nou, de Raúl Gómez. El propi jugador del Peníscola va signar el seu ‘hat-trick‘ en el 37’, col·locant l’eufòria en la graderia local i portant-se la victòria.

El Llevant, per part seua, també va concedir dos gols, encara que els granotas ho van fer en el minut 5 de partit. César i Manu Leal posaven per davant als cordovesos, que van veure com Cuzzo posava el 1-2 en el 9′. A penes dos minuts depsués, Pedro Toro va posar les taules en el marcador, retornant l’ordre a l’electrònic. No va ser fins al 34′ quan César va posar el 2-3 que, fet i fet, va ser definitiu.