Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Futbol Sala // + Noticies / FUTBOL SALA | El Bonavista CFS inscriu els cinc jugadors que estaven retinguts

FUTBOL SALA | El Bonavista CFS inscriu els cinc jugadors que estaven retinguts

L’entitat elxana, que competix en Primera Regional Senior F.S, ha oficialitzat en el matí de hui la incorporació a tots els efectes de cinc jugadors. Encara que van fitxar fa mesos, no han pogut incorporar-se a la disciplina d’Alfonso Límit fins a este dijous 8 noviembre. Fotografía portada: Bonavista CFS.ç

Així ho ha comunicat el propio Bonavista CF Sala a través de les seues xarxes socials. Com és possible? Els seus anteriors equips, els noms dels quals no han sagaç, no permetien l’eixida d’estos jugadors i per tant, els impedia firmar i disputar partits amb la seua nova camiseta. Fet que ha molestat i molt als elxans.

El Bonavista CF Sala va arribar a denunciar els fets a la FFCV, que després de dures negociacions ha resolt el problema.

I és que, després d’anunciar els fitxatges a través de les distintes plataformes digitals fa un parell de mesos, on tots ells eixien posant amb les camisetes oficials del seu nou club, cap va poder incorporar-se a la plantilla.

El Bonavista CF Sala va arribar a denunciar a la FFCV el que ocorre i finalment, després de dures negociacions, han aconseguit que Pablo Sanchís, Jairo Cañola, Alex Coves, Sergio Amorós i Fran Maciá, puedan estar a les ordes del seu nou míster.

Alfonso Linde, entrenador i Director Esportiu, ha fet públic el seu mal estar en les RRSS sobre allò que s’ha ocorregut amb cinc dels seus jugadors on assegura que ho han passat “verdaderament malament”.

 

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *