»
»
»
FUTBOL SALA | El Peníscola acaba 2018 amb una derrota a casa

Obligat a sumar per a continuar en llocs de playoff, el Peníscola Rehabmedic ha perdut com a local enfront del CA Osasuna Magna per 1-3 en un partit molt treballat on els visitants van tenir més efectivitat de cara a porta. Foto: Peníscola FS.

El Peníscola va sortir molt bé d’inici amb una major possessió i disposant de les primeres ocasions del partit.

Però l’Osasuna va començar a fer el seu joc i crear perill cap a la porteria del Peñiscola, un tret d’Eric Martel en el minut 8 al pal seria un seriós avís per als locals que tractaven de defensar-se i sortir a la contra.

Després de reprendre’s el segon temps, l’Osasuna va marcar molt aviat, Roberto Martil faria el primer gol dels visitants en una bona passada del seu company Dani. I en el següent minut, es tornaria a avançar el conjunt visitant després d’un llançament de falta d’Eric Martel que posava terra pel mig.

El Peníscola no li perdria la cara al partit

Just un altre minut després del gol visitant, arribaria la reacció dels de Juanlu amb un gol del jugador local Raúl Gómez després d’aprofitar un rebutgi de la defensa. Aquest gol va ajudar al fet que durant els pròxims minuts el Peníscola va tenir el control de la pilota, intentant buscar la porteria rival per a empatar la trobada.

Però després d’una sèrie d’ocasions errades, arribaria en el minut 34 el gol visitant en una contra que distanciava el marcador al 1-3 amb el qual s’arribaria al final del partit.

Amb aquesta derrota, el Peníscola RehabMedic es va a l’aturada de Nadal com a 8è classificat amb 24 punts, mentre que el CA Osasuna Magna es queda com a 4t classificat amb 30 punts.