»
»
»
FUTBOL SALA | Jornada negra pels interesos dels equips valencians de la segona divisió

Jornada molt dolenta per als dos equips de la Comunitat Valenciana que integren la Segona Divisió del futbol sala nacional, doncs tant el Bisontes Castelló com el Axa Hita Port Elx CF han caigut derrotats en la tercera jornada de la competició. Foto: Elche CF Sala.

Un mal partit ofensiu del Bisontes que es va decidir per la mínima

Foto inicial de l’encontre. Bisontes Castellón.

Malgrat la gran defensa que el conjunt castellonenc del Bisontes Castelló va presentar durant tot el partit el xoc acabaria decidint-se per un detall. Durant els primers 20 minutos tots dos equips van tenir ocasions per a inaugurar el marcador, però els porters van acabar sent decisius perquè el resultat no es moguera durant la primera meitat,

Després de la represa la tònica del partit no va canviar i els dos equips van seguir provant fortuna davant dues porteres inspirats que mantenien el 0-0 en l’electrònic. Quan només restaven 2 minuts per a la conclusió de l’encontre i després de 2 bones ocasions del Bisontes, el Peixos Rubén Burela va aconseguir anotar després d’un servei de cantonada per a posar el 0-1 que ja no es mouria.

Un gran final de primera meitat li dóna la victòria al Còrdova a Elx

Molt diferent al del Bisontes va ser l’encontre  de l’Elx, on l’intercanvi de colps en el joc es va traduir en un intercanvi de colps en l’electrònic. El partit començava amb ocasions per a tots dos conjunts, però van anar els il·licitans els que es van avançar en el marcador en el minut 8 amb un gol de Luciano en un gran contraatac de l’equip. Quan encara no havia passat ni 1 minut es van anotar dos gols més, el primer del Còrdova que va igualar a 1 , i el segon de Paco Morillas que va tornar a posar a l’Elx per davant en el marcador. Quan els alacantins ja comptaven amb anar en avantatge al descans van arribar dos gols visitants en menys d’1 minut per al final que van posar el 2.3.

Després de la represa el Còrdova va posar terra pel mig als 6 minuts amb un nou gol després de perdonar l’empat els locals. A partir d’ací el setge dels locals va ser inexorable, però els gols no arribaven. Després d’infinitat d’ocasions perdonades, Luciano va tornar a anotar mancant 9 minuts posant el 3-4 en l’electrònic i donant il·lusió a la unflada local. Malgrat els intents de l’Elx per almenys portar-se 1 punt, el Còrdova va defensar amb tot i va aconseguir salvaguardar el 3-4 amb el qual va acabar el partit.