Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Futbol Sala // + Noticies / FUTBOL SALA | La Selecció Valenciana Juvenil guanya la II Edició del Trofeu Juan Beteta

FUTBOL SALA | La Selecció Valenciana Juvenil guanya la II Edició del Trofeu Juan Beteta

La Selecció Valenciana Sub-19 es va alçar amb la segona edició del Trofeu Juan Beteta després de superar al Nítida Alzira, organitzador del trofeu, per 3 gols a 4 en un encontre que va estar marcat per l’encert de Gonzalo Castejón. Foto: FFCV.

Aquest partit benèfic, que es juga per recaudar fons per a l’investigació en la lluita contra la Escleròsi Lateral Amiotròfica (ELA), que rep el nom de l’àrbitre valencià, va servir ademés per a preparar la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya, convertint-se en el penúltim amistós abans de partir al País Vasc.

L’encontre va tenir un gran protagonista, el jugador del Llevant UE, Gonzalo Castejón, qui va ser l’autor dels 4 gols de la Selecció Valenciana, i demostra que arribarà a San Sebastián en el seu millor moment de forma. El trofeu va ser entregat al ja mencionat col·legiat Juan Beteta pel conjunt guanyador.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *