Inicio / Futbol Sala // + Noticies / FUTBOL SALA | La Universitat d’Alacant dòna un pàs més cap al titol de lliga

FUTBOL SALA | La Universitat d’Alacant dòna un pàs més cap al titol de lliga

Jornada 21 a la primera divisió del futbol sala femení espanyol i festival golejador de la Universitat d’Alacant a Ourense, on va guanyar per un gol a set.

Tercera setmana consecutiva de l’equip universitari com a lider de la competició, encara amb nou jornades per davant fins la fi de la lliga, això sí, amb els equips capdavanters en un mocador: La Universitat d’Alacant és lider amb 51 punts pels 49 del Jimbee Roldán murcià. Amb 48 es troben les gallegues del Burela i amb 47 i un partit menys trobem al Futsi Atlético féminas.

La emoció està garantida per al tram definitiu de la competició però la Universitat d’Alacant es mostra en gran estat de forma. Ahir a Ourense, als cinc minuts ja guanyaven per zero a dos amb dianes d’Ana María Pino i Sara Navalón. Els altres quinze minuts del primer acte, per a conservar la distància, que el conjunt alacanti ampliava només tornar dels vestidors amb una diana de Lara. Este nou gol visitant va obligar a les gallegues a jugar amb potera-jugadora la qual cosa va aprofitar el conjunt valencià per a augmentar la distància fins l’un a set final.

La jornada vinent la Universitat d’Alacant tornara a jugar com a visitant, en este cas a la canxa de la UCAM El Pozo de Múrcia, equip que ocupa la part tranquila de la taula classificatòria.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

ESGRIMA | L’Esgrima Marítim prepara el seu debut en la Divisió Plata Femenina

Ha arribat el moment que tant temps ha estat esperant el Sala d’Esgrima Marítim València. Les xiques …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *