Inicio / Futbol Sala // + Noticies / FUTBOL SALA | Nacho Cantó es converteix en el nou president autonòmic

FUTBOL SALA | Nacho Cantó es converteix en el nou president autonòmic

Després de 22 anys de Damián López com a president del Futbol Sala autonòmic i en vistes de l’actual situació que està travessant aquest esport, la Junta Directiva de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha decidit donar una bolcada a la postura. Foto: Federació de Futbol Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, s’ha decidit nomenar a Nacho Cantó com a nou president del Futbol Sala autonòmic. “El nostre futbol sala estava anquilosado. La decisió de comptar amb Nacho correspon al nostre desig de modernitzar la institució, adaptar-la als temps actuals i preocupar-nos pel futbol sala. Per això hem adoptat aquesta decisió el primer dia en la primera reunió de la Junta Directiva”.

Pren el relleu de Damián López, qui exercia el càrrec des de 1996

Cantó, de 34 anys d’edat, fins ara era el president del CDFS Segorbe on ha tingut una reeixida trajectòria: “El projecte es va iniciar des de zero. En una població de 9.000 habitants no hi havia cap nen a la base. Hem estat campions autonòmics en cadet i, sobretot, capaços de fer una forta escola en un ‘poblet’ petit d’interior. La meva experiència pot servir per posar-la en mans de tots els clubs de la Comunitat”.

A més, el ja president del Futbol Sala autonòmic es va mostrar orgullós del seu nou càrrec i va expressar la gran il·lusió dipositada i les ganes que té de començar: “Tinc molta il·lusió a  dur a terme el canvi que molts clubs volen en la FFCV. Vull ajudar a Salva a poder impulsar totes aquestes idees que ell porta en el seu cap per donar-li un nou impuls. Estic tremendament il·lusionat i amb ganes de posar-me a treballar des de ja”.

Finalment, Cantó també va reconèixer que anaven a estar prop dels quals han de treballar, els clubs. També va destacar la paràlisi que hi ha hagut en els últims anys en el futbol sala i la necessitat de realitzar aquest canvi perquè l’esport pugui millorar.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Sara Navalón y Claudia Terrés

FÚTBOL SALA | Las alicantinas Claudia Terrés y Sara Navalón reinan en Europa

El mundo del fútbol sala de la Comunidad Valenciana en particular y de España en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *