Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
»
LES NOSTRES ESCOLES | CF Històrics de València, fidel al barri i més professional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Elx xiquets de la pedrera del CF Històrics de València.

LES NOSTRES ESCOLES | CF Històrics de València, fidel al barri i més professional

Elx xiquets de la pedrera del CF Històrics de València.

Al cor de la ciutat de València, al costat del parc de Marxalenes, el Club de Futbol Històrics de València continua sent tota una referència formativa en l’esport i en l’àmbit social.

El club celebra els 10 anys de la fusió del Marxalenes i Parreta amb més de 500 jugadors en els seus 32 equips

Aquest 2022 es compleixen 10 anys de la fusió del Marxalenes i Parreta, dues escoles històriques que van unir forces per a oferir un millor servei als xiquets i xiquetes del barri. En les próximes setmanes celebrarán un acte amb exjugadors i tota la familia de l´entitat per conmemorar l´aniversari.

jugador històrics de valència
Un jugador del Històrics de València a un entrenament.

32 equips, més de 500 jugadors, tota una família que no para de créixer amb les seues arrels fermes.

Jorge Ibáñez, Resp. Dir. Esportiu, ens comenta que intenten ser el més familiars possibles: «volem ser pròxims, ser un club de barri que ha crescut molt, ser el més professional possibles, i mantindre la proximitat de tractar-los de tu a tu cada dia als nostres jugadors». Ens afig Jorge: «Enguany el club s’està bolcant per a crear una estructura més sòlida, amb més professionals, així per a seguir la nostra metodologia pròpia de buscar la millor individual del futbolista per a a través d’això que millore el col·lectiu».

Els xiquets del CF Històrics de València presten atenció al seu entrenador.

La seua tasca social segueix molt present en el seu projecte, amb la seua col·laboració amb organitzacions com Càritas i la Creu Roja. Recollida d’aliments i roba per als més necessitats, tornejos benèfics, ajudes econòmiques a les families amb dificultats… un espai per a la diversió dels menuts del barri, aques es el seu compromís amb el barri.

Ana María Pérez (entrenadora): «busquem la cohesió d´equip, Estem a un barri multicultural de tota mena d’economies on tots volem gaudir de l’esport»

Respecte a la part esportiva anomenar que per primera vegada un gran club de fora de la Comunitat Valenciana, com l´Atlètic de Madrid, formará a un jugador de la seua pedrera. El club està a un procés de regeneració, s’està constituint una nova estructura més sòlida amb més professionals per oferir una millor atenció als próxims reptes.

Xarrada d´un entrenador del Històrics de València amb el seus jugadors.

La seua metodologia se centra en la millora individual del jugador i a partir d’ací fer créixer el col·lectiu. El més important mai és la classificació, si no el creiximent esportiu i en valors:

Ana María Pérez, Entrenadora Benjamí B, ressalta els valors de la «tolerància, respecte i solidaritat» com els que més intenten inculcar als seus jugadors. Aquest és un club especial per on es troba, i per la labora social que realitza: «Busquem la cohesió d’equip, al final tots tenim cabuda en aquest club, en un barri multicultural de tota mena d’economies on tots volem gaudir de l’esport».

Ana María Pérez, entrenadora del CF Històrics a un entrenament amb el seu equip.

El CF Històrics València continua creixent fidel a les seues arrels de ser una eina d’unió i ajuda per a les famílies del barri. Educar a través de l’esport és l’ànima del seu projecte.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil