Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
L´Ollería CF aposta per el seu futur amb L´Alquería del futbol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

L´Ollería CF aposta per el seu futur amb L´Alquería del futbol

Olleria, la localitat coneguda històricament per la seua indústria del vidre, compta amb la Casa de la Vila i l’església de Sant Tomàs de Villanueva, entre els seus encants.

En el municipi situat als peus de la Serra Grosa, en la Vall d Albaida, els seus xiquets gaudeixen del futbol en el camp municipal de la Solana. Paco Micó va ser el impulsor de la escola, des de fa dos anys el club ha asumit la gestió.

Toni Sánchez: «un dels precursors va ser Paco Micó I DES DE FA DOS ANYS EL PRESIDENT VA IMPULSAR EL PROJECTO AGAFANT EL CLUB LA GESTIÓ»

Toni Sánchez, Coordinador de L´Alquería de L´Ollería CF, ens recorda la seua història: «un dels precursors va ser Paco Micó i m´agradaría recordarlo perque va ser una persona que va fer molt pel futbol de l´Ollería, i els últims anys ho ha agafat el club la gestió amb el President per donarli un impuls al projecte»

160 jugadors i 9 equips formen L´Alqueria del futbol, des d’edat prebenjami fins a juvenil, amb l’amateur que disputat la Promoció d’ascens al futbol nacional. En la seua metodologia el jugador és protagonista. Toni Sánchez ens explica: «El jugador te que tindre la máxima interacció amb la pilota, perque el joc no es algo previsible sempre hi han circumnstáncies que fa que el joc siga imprevisible i nosaltres li mostrem diferentes formes de actuar per a traballar eixa adaptació». 

Unes sessions on l’objectiu és que el jugador s’adapte a diferents situacions del joc

Domi ens explica les quatre parts dels entrenaments

Domi, entrenador del Benjamí C, ens explica les quatre parts dels seus entrenaments seguint eixes experiencies: «la primera es començar a trencar a jugar i la relació amb la pilota pensant el situacions reals del partit, la segona es una possesió orientada en quatre porteríes per a que busquen amplitud, la tercera un joc atac defensa on juguen un contra un i dos contra dos… i la última sol ser un joc més orientat al partit».

Els entrenadors transmeten a través dels exercicis i jocs la importància de valors com l’esforç i el compromís i volen que els seus xiquets aprenguen a saber guanyar i perdre. L´Alqueria de L Olleria és una gran família. El seu lema Tots junts fem equip. 

Salir de la versión móvil