Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Gimnàstica // + Noticies / GIMNÀSTICA | EL Club Antares de València es proclama Campió d’Espanya

GIMNÀSTICA | EL Club Antares de València es proclama Campió d’Espanya

Va ser la ciutat de Guadalajara la que va acollir la Copa d’Espanya i el campionat de clubes de gimnàstica artística tant masculina com femenina.

Més de 500 participants baix la mirada del seleccionador nacional, Fernando Siscar, que ara té que donar la selección definitiva per als campionats d’Europa.

33 clubs representant a 11 comunitats autònomes al Palacio Multiusos, entre ells el club Antares de València, qui va aconseguir la medalla d’or al nivell 5 masculí i també la de bronze per a l’equip B.

Diumenge continuà cel.lebrant-se el campionat de clubes, en este càs, per als més jovens, i va ser de nou el conjunt valencià de l’Antares qui va superar el Blume d’Andorra i el grup Covadonga asturià per fer-se de nou amb la primera posición i la medalla d’or.

Després de molts mesos de treball i entrenamants, arribà el premi. Des del primer moment va comprobar-se que a mesura que els gimnastes anaven superant els reptes presentats pels diferents aparells, l’èxit estava cada volta més a prop. I així va ser. Amb estos resultats, a la fi de la competició, el club Antares de València va alçar-se amb el titol de campió d’Espanya.

El club li deu el seu nom a l’estrel.la alfa de la constelació d’Escorpió, una supergegant roja, que representa el cor de l’escorpió, una de les estrel.les més conegudes des de l’antiguitat.

Amb eixe cor, el grup gimnàstic valencià va superar els seus rivals i conquerir el titol de campions d’Espanya.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

El nuevo Samsung Galaxy Note 9 incorpora un mando a distancia

La compañía Samsung quiere seguir como cabeza en el ranking de smartphones de alta gama. …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *