Primera fase Copa España Conjuntos Gimnasia Rítmica 2019
La competición se ha disputado en el Palacio Multiusos de Guadalajara (RFEG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | La Comunitat Valenciana, plata en la 1ª fase de la Copa d’Espanya de conjunts

La competición se ha disputado en el Palacio Multiusos de Guadalajara (RFEG).

Les instal·lacions del Palau Multiusos de Guadalajara han albergat la primera fase de la Copa d’Espanya de conjunts, on s’han donat cita un total de 415 gimnastes procedents de 17 Comunitats Autonómas i en el qual nostres gimnastes han començat la competició de manera immillorable.

Resultats per autonomies

La Regió de Múrcia ha pujat pel cap alt alt del podi, seguida per la Comunitat Valenciana en segona posició i per Castella-la Manxa en tercer lloc. Una plat que ha estat possible a la consecució de tres medalles per categories: un or, una plata i un bronze que passem a desenvolupar a continuació.

Categoria aleví

Nostres representants han aconseguit el doblet en la categoria aleví. El CGR Alcoi s’ha coronat flamant campió, sent el subcampionat per al Club Pal·las E.C. de Castella-la Manxa. Un medalleroque ha completat el Roquette Benifaió penjant-se el bronze.

Categoria infantil

L’única presea de plata per a la Comunitat Valenciana ha arribat en la categoria infantil de la mà del Club Riba-roja, qui tan sols h estat superat per les murcianes de Cronos. Les aragoneses del Club Escola Esther Dominguez han pujat al tercer calaix del podi.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]