GOLF | Àngela Gómez i Ramón Izquierdo, campions benjamins de la Comunitat Valenciana 2017

La localitat de Sant Jordi, a Castelló, va acollir el XXXIX Campionat juvenil valedor per al d’Espanya 2018. Els jugadors més jovens de la Comunitat Valenciana van desplegar un bon joc en un camp de golf Panoràmica en excel·lents condicions, amb greens durs i ràpids que van fer el joc més dificil però que donen una valua major als resultats aconseguits.

En categoria benjamí femenina victòria per a Àngela Roca, qui va mostrar-se intractable al llarg dels dos dies de competició i que va traure cinc colps d’avantatge a Martina Navarro mentre que Ainoa Ruíz va ser tercera. Àngela Gómez ja ha despuntat en els ultims mesos. Per eixemple, fa cinc mesos va guanyar la Wilson Cup, i amb anterioritat també va fer els millors recorreguts a la Copa Juvenil CV Pepe Ventura, al 2016 va proclamar-se també campiona d’Espanya cadet. Tota una figura emergent del nostre golf.

Pel que fa als benjamins masculins, quan només restava una volta per a la fi, Ramón Izquierdo i Raúl Gómez es trobaven igualats, però una gran ultima volta del primer va permetre’l proclamarse campió de la Comunitat Valenciana amb sis colps d’avantatge sobre Gómez. El tercer lloc sigué per a Federico Bolaños.

 

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]